Over Ons

Ganymedes LGBT Studentenvereniging Groningen is opgericht op 18 december 2008, is de LHBTQ+ studentenvereniging van Groningen en heeft ruim 100 leden. Wij zetten ons in voor acceptatie en gelijkheid voor iedereen binnen de LHBTQ+ gemeenschap, gecombineerd met een gezonde dosis gezelligheid!

 

Iedere donderdag vanaf 21:00 uur is iedereen welkom om met ons te komen borrelen in een van onze twee stamkroegen, Bar De Rits (Pottebakkersrijge 2) en Tram13 (Gelkingestraat 13). Naast onze borrels organiseren wij feesten, lezingen, reizen en nog veel meer. In verband met COVID-19 zullen onze activiteiten voorlopig online plaatsvinden. Binnen Ganymedes is er de mogelijkheid om commissie(s) te doen en je bij een dispuut te voegen. Hoewel er genoeg mogelijkheden zijn, verplicht een lidmaatschap bij Ganymedes tot niets en is het prima te combineren met het lidmaatschap van een andere studie- en/of studentenvereniging.

Houd onze website, Facebookpagina, en Instagram in de gaten om te zien waar de volgende borrel is en welke activiteiten eraan komen. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen bij onze vereniging!

 

Bestuur

 

Commissies

Activiteitencommissie
Feestcommissie
Gany Meet-Ups
Internationale commissie
Introductiecommissie
Kascommissie
KEI-commissie
Klachtencommissie
Maatschappelijke commissie
Mediacommissie
Reiscommissie
Vertrouwenspersonen