Over Ons

Ganymedes LGBT Studentenvereniging Groningen is opgericht op 18 december 2008, is de LHBTQ+ studentenvereniging van Groningen en heeft ruim 120 leden. Wij zetten ons in voor acceptatie en gelijkheid voor iedereen binnen de LHBTQ+ gemeenschap, gecombineerd met een gezonde dosis gezelligheid!


Vóór corona borrelden we iedere donderdag in onze stamkroeg Tram 13 (Gelkingestraat 13). Momenteel hebben onze fysieke borrels plaatsgemaakt voor spetterende online activiteiten op de dinsdag- en donderdagavonden! Naast borrels organiseren wij feesten, lezingen, reizen en nog veel meer. Binnen Ganymedes is er de mogelijkheid om commissie(s) te doen en je bij een dispuut te voegen. Hoewel er genoeg mogelijkheden zijn, verplicht een lidmaatschap bij Ganymedes tot niets en is het prima te combineren met het lidmaatschap van een andere studie- en/of studentenvereniging.

Houd onze website, Facebookpagina, en Instagram in de gaten om te zien welke activiteiten eraan komen. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen bij onze vereniging!

 

Bestuur

 

Commissies

Activiteitencommissie
Feestcommissie
Gany Meet-Ups
Internationale commissie
Introductiecommissie
Kascommissie
KEI-commissie
Klachtencommissie
Maatschappelijke commissie
Mediacommissie
Reiscommissie
collage vertrouwenspersonen.png
Vertrouwenspersonen
collage PRcie.png
PR-commissie