Lidmaatschap

Lid worden kan bij Ganymedes het hele jaar door en iedereen is bij ons welkom, LHBTQ+ of niet! Ook als je nog geen lid bent kun je gerust een kijkje komen nemen op een van onze borrels.

IMG_6057.JPG

Lid worden

 

Als je lid wordt bij Ganymedes kun je met gelijkgezinde (en -geaarde) studenten praten, eten, drinken en stappen. Sommige leden zijn al jaren out en komen gewoon voor de gezelligheid. Voor anderen is een avondje bij Ganymedes een eerste stap om uit de kast te komen, of een eerste kennismaking met de gayscene. Bij Ganymedes vinden deze studenten een veilige omgeving om een begin te maken met hun coming out.

Ganymedes is een studentenvereniging die geen ontgroening of jaarclubs kent. Lidmaatschap verplicht je tot niets en is prima te combineren met het lidmaatschap van een andere studentenvereniging. Natuurlijk kun je je wel actief inzetten voor Ganymedes door lid te worden van een commissies en hebben we ook twee ongelofelijk leuke disputen!

Daarnaast krijgen Ganymedes-leden korting op drankjes bij onze borrels, komen gratis of goedkoper binnen bij evenementen en krijgen ze korting op producten of diensten van onze sponsors! Meld je dus snel aan bij een van onze borrels of mail secretaris@ganymedes-lgbt.nl.

Vind je het iets te spannend om in je eentje naar een Ganymedes-evenement te komen? Mail dan intern@ganymedes-lgbt.nl om gekoppeld te worden aan een buddy! Een buddy is iemand die al langer lid is van Ganymedes. Jullie kunnen elkaar van tevoren ontmoeten en samen naar het evenement gaan.

 
 

Lidmaatschap opzeggen

Als je je lidmaatschap bij Ganymedes wilt opzeggen voor het volgende boekjaar, moet dat vóór 1 augustus van het huidige jaar. Je kan je afmelden door te mailen naar secretaris@ganymedes-lgbt.nl.