top of page

Disputen

Een dispuut is als een ondervereniging: het is een club die deel uitmaakt van Ganymedes, maar ook zijn eigen regels en structuur heeft. Een dispuut is gebaseerd op gezelligheid en kameraadschap, maar heeft meestal ook een bepaald thema dat de leden verenigt. Het oprichten van of lid worden van een dispuut is een geweldige manier om mensen te vinden met dezelfde interesses als jij. Je leert je dispuutgenoten goed kennen en kunt vrienden voor het leven maken!

 

In tegenstelling tot Ganymedes zelf, kun je je niet zomaar aanmelden bij een dispuut en er automatisch bijhoren. Om lid te worden, moet je persoonlijk worden uitgenodigd en moet je misschien een inwijdingsperiode doorlopen. Wat dit inhoudt hangt af van het dispuut.

Thee Zet Thee

Thee Zet Thee's missie is om naar hartelust bordspelletjes te spelen, Scholiertje-koekjes te eten, en zoveel thee te drinken als menselijkerwijs mogelijk is. Of, zoals ze het zelf graag zeggen: ze laten hun innerlijke bejaarde shinen! Dit dispuut is ook verenigd in hun liefde voor slechte puns, de superieure discografie van Zweedse popgroep ABBA, en natuurlijk Ganymedes. Sinds hun oprichting in 2019 hebben zij met twaalf leden nooit een saai moment. 

Nieuwe Disputen

Thee Zet Thee is op dit moment het enige actieve dispuut, maar dat hoeft niet zo te blijven! Je kunt je eigen dispuut starten, gebaseerd op jouw interesse, maar er zijn wel een aantal vereisten: een dispuut heeft minstens 2 leden nodig, statuten en goedkeuring van het bestuur. Dit jaar heeft Thee Zet Thee aangeboden om nieuwe disputen te helpen, dus wat is een beter moment om te beginnen dan nu? Neem contact met ons op met je idee!

Your Dispuut Here.png
bottom of page