top of page

Het Bestuur

948ea6bd-50a8-4a92-8179-bc782a2aac8d.jpg
Secretaris
Voorzitter & Commissaris Extern

dEIRDRE

(Zij/Haar)

Ik ben Deirdre, jouw eeuwig glimlachloos Voorzitter & Commissaris Externe Zaken voor het academisch jaar 2023-2024. Ik ben een biologiestudent aan de RUG, volledig gevoed door slaapgebrek veroorzaakte euforie. Ik ben ook een extrovert op steroïden die graag nieuwe mensen ontmoet, en ik ben van plan om deze eigenschappen goed te gebruiken om de banden van Gany met de bredere gemeenschap te versterken. Ik bewonder alles waar deze vereniging voor staat en ik ben er trots op dat ik haar kan dienen.Meestal luister ik naar elektronische muziek en lees ik Wikipedia-artikelen, maar wees niet bang! Mijn daaruit voortvloeiende persoonlijkheid is slechts iets irritanter dan je zou verwachten.

Aimee

(Zij/Haar)

Hallo, mijn naam is Aimee en ik ben jullie secretaris voor de rest van dit academische jaar. Ik neem momenteel een pauze van mijn masterstudie om me te concentreren op zowel mijn gendertransitie als mijn bestuurswerk, hoewel ik in september terug zal keren naar het vak waar ik zo van hou, Geschiedenis! Naast het bovengenoemde hou ik van schrijven, videogames, fietsen door Europa en alles wat met Heavy Metal te maken heeft 🤘.

 

Als Secretaris ben ik hier om jullie e-mails te beantwoorden en de eerste lijn te vormen voor degenen die lid willen worden of willen vertrekken. Alles wat met deze zaken te maken heeft, of wat dan ook, mijn inbox staat open en ik help jullie graag! :)

Aimee.png
38559a03-6592-4957-a4b5-c46ed1e118e2.jpg
Commissaris Intern
& vice-voorzitter
Penningmeester

Evie

(Zij/Haar)

Hey allemaal, mijn naam is Evie Veenhuizen en ik ben 22 jaar. Ik ben blij om te kunnen zeggen dat ik de nieuwe penningmeester van bestuur XV van Ganymedes wordt. Momenteel zit ik in mijn derde jaar van de bachelor biologie, met een major in ecologie en evolutie. Mijn grootste
hobby is het houden van zoutwater aquaria en het delen van mijn kennis over alles van zeebiologie. Voel je vrij om me altijd te benaderen voor vragen die je hebt of gewoon om een gezellig gesprek te hebben!

Levi

(Hij/Hem)

Hallo daar! Mijn naam is Levi en ik vind het geweldig om met jullie te delen dat ik de Commissaris Interne Zaken ben voor het XV bestuur van Ganymedes. Ik ben 24 jaar oud en doe mijn MSc in Klinische Psychologie, maar ik neem een tussenjaar om te werken, Nederlands te studeren en natuurlijk om mijn nieuwe verantwoordelijkheden als bestuurslid te vervullen. In mijn vrije tijd speel ik graag
dagenlang videogames en kijk ik mijn favoriete series voor de vijfde keer. Maar ik houd ook van sporten, lange wandelingen in het park en natuurlijk ga ik ook een feestje niet uit de weg. Ganymedes heeft me veel geweldige vrienden en herinneringen gebracht en ik ben zo enthousiast om iets terug te geven aan de vereniging en 15 jaar Ganymedes met jullie allemaal te vieren!

b4f9f355-7827-4931-93b9-85d220bf1018.jpg
Ines.png
Commissaris Public Relations
Algemeen Bestuurslid

Ines

(Hen/Hun)

Hallo! Ik ben Ines en ik ben het nieuwe algemene bestuurslid van Ganymedes bestuur XV. Ik ben een 21-jarige psychologiestudent uit Duitsland, die nu in het tweede jaar zit van zowel mijn studie als mijn tijd bij Ganymedes. In mijn vrije tijd lees ik graag (of dat beweer ik tenminste), speel ik videospelletjes en knutsel ik.

 

Ganymedes is het afgelopen anderhalf jaar een ongelooflijk belangrijk deel van mijn leven geweest, omdat de vereniging en haar geweldige leden me hebben geholpen om me meer op mijn gemak te voelen met mezelf, en me ook hebben geholpen om veel geweldige mensen en vrienden te ontmoeten. Ik vind het geweldig om iets terug te kunnen doen voor de vereniging door dit academisch jaar als bestuurslid te fungeren!

Andrei

(Hij/Hem)

Hallo allemaal! Mijn naam is Andrei en ik ben erg enthousiast om te kunnen vertellen dat ik het komende jaar de kandidaat-commissaris voor PR ben. Ik ben afgestudeerd aan de BSc Informatica en begonnen aan mijn MSc in hetzelfde vakgebied, hoewel ik nu een tussenjaar neem om me meer te richten op mijn werk, mijn eigen projecten en mijn nieuwe verantwoordelijkheden als bestuurslid. Om mezelf in het kort te beschrijven: ik ben een dagdromende nerd die te veel tijd besteedt aan het spelen van videogames en het kijken van films, maar die ook altijd in is voor een feestje. Ik ben erg enthousiast om 15 jaar Ganymedes te vieren als lid van het bestuur en ik kan niet wachten om met jullie te delen wat ik en de rest van het kandidaat-bestuur hebben gepland voor deze vereniging!

842227ac-47d6-4134-a76a-f626ea87aa62.jpg
Gordo.jpg
Algemeen Bestuurslid

Gordo

(Hij/Hen/Sweetie/Pie)

Mijn volledige naam is Sir Gordonimo Watersrpout (Hij/Hen), maar je mag me Gordo noemen. Ik kom van het Engelse platteland, waar ik bekend stond om de hoogste en meest gewaagde sprongen onder de froggies. Ik kwam bij Ganymedes tijdens de KEI-week en werd toen stiekem in het bestuur geslopen. Ik wilde de mensen laten weten dat ik niet alleen leuk ben, maar ook een echt bestuurslid, dus in april heb ik het bestuur even overgenomen als commissaris van alles. En ik kan het weer!!! 

bottom of page