top of page
Behind the Scenes
Behind the Scenes

za 13 apr

|

Grand Theatre

Behind the Scenes

[OPEN ACTIVITEIT] Roshanak Morrowatian, de choreograaf van de nieuwe voorstelling House of Strength in het Grand Theatre, nodigt Ganymedes uit voor een kijkje Behind the Scenes op zaterdag 13 april om 13:00.

Registration is closed
See other events

Tijd en locatie

13 apr 2024, 13:00

Grand Theatre, Grote Markt 35, 9711 LV Groningen, Netherlands

Over het evenement

[OPEN ACTIVITEIT]

Roshanak Morrowatian, de choreograaf van de nieuwe voorstelling House of Strength in het Grand Theatre, nodigt Ganymedes uit voor een kijkje Behind the Scenes op zaterdag 13 april om 13:00.


In House of Strength nemen vijf vrouwelijke, mannelijke en queer performers het over. Ze transformeren een gymnastische, eenzijdige traditie tot een opzwepende fysieke expressie van inclusieve hedendaagse dans. In harmonie moedigen de dansers elkaar aan in wie zij zijn en vieren tegelijkertijd de kracht van het collectief.  House of Strength is een spirituele, fysieke en muzikale performance waarin de veelzijdigheid van de mens wordt gevierd. De choreografe transformeert een oeroud ritueel, dat oorspronkelijk uit Perzië komt, tot hedendaagse inclusieve dans die de kracht van het collectief viert.


Het optreden is later die avond (13 april), om 20:00. Koop je tickets hier: https://www.grandtheatregroningen.nl/en/programma/archief/roshanak-morrowatian-house-of-strength


Gebruik de knop 'Aanmelden' om deel te nemen aan ons gesprek achter de schermen met Roshanak Morrowatian in het Grand Theatre.

Deel dit evenement

bottom of page