top of page
Berlijn reis
Berlijn reis

15 mei ('s nachts) - 19 mei

|

Berlin

Berlijn reis

[ALLEEN LEDEN] This year, Ganymedes' international trip will be to Berlin! Get excited for an unforgettable trip to Germany's capital with us from the 16th to the 19th of May 2024! (lvertrek op de 15e 's avonds)

Tijd en locatie

15 mei ('s nachts) - 19 mei

Berlin, Berlin, Germany

Over het evenement

Beste Ganymedians 💜

 

het is eindelijk zover! Dit jaar gaat de internationale reis van Ganymedes naar Berlijn! Bereid je voor op een onvergetelijke reis naar de hoofdstad van Duitsland met ons van 16 tot 19 mei 2024!

 

Inschrijvingen gaan open op 19 december om s middags en er zullen beperkte plekken beschikbaar zijn, dus zorg dat je er op tijd bij bent om je plek te claimen!

 

Ter info, deze reis is alleen voor leden en kost in totaal €200. Dit is inclusief vervoer van en naar Berlijn en lokaal vervoer in Berlijn, drie overnachtingen inclusief ontbijt en verschillende leuke activiteiten in Berlijn. Om je plek veilig te stellen moet je een aanbetaling van €75 doen, maar door de huidige omstandigheden met de Ganymedes bankrekening zal de deadline hiervoor niet op 1 januari zijn zoals aanvankelijk aangekondigd. We zullen een nieuwe aankondiging doen zodra je in staat bent om te betalen. De resterende 125€ moet voor 10 maart betaald zijn. Als je een plek hebt geclaimd maar besluit dat je niet mee kunt of wilt op de reis na een van de deadlines, wees je er dan van bewust dat we je het geld dat je al hebt betaald alleen kunnen terugbetalen als iemand anders jouw plek inneemt!

 

Houd er ook rekening mee dat we, zoals eerder aangekondigd, laat in de avond van 15 mei zullen vertrekken.

 

Als je vragen hebt over de reis of het aanmeldingsproces, kun je contact opnemen met de reiscommissie via reis@ganymedes-lgbt.nl of natuurlijk privé met een van de commissieleden.

 

Tot die tijd hopen we jullie namen op het inschrijfformulier te zien!

 

Liefs,

de TravelCie (Demi, Gabriel, Mason en Ines)

Deel dit evenement

bottom of page