top of page
Bike Tour
Bike Tour

za 15 jun

|

Stadspark

Bike Tour

[ALLEEN LEDEN] Altijd al eens willen fietsen met andere Ganymedians, maar nog geen tijd gehad? Nou, save the date! Op zaterdag 15 juni gaan we op pad voor een tocht van ongeveer 20 km naar de zuidelijke uithoeken van de stad en de omliggende natuur.

Registration is closed
See other events

Tijd en locatie

15 jun 2024, 11:00

Stadspark, Stadspark, Groningen, Netherlands

Over het evenement

[ALLEEN LEDEN]

Na de leuke sportevenementen van mei hebben we besloten om jullie nog een laatste fysieke activiteit aan te bieden! Altijd al eens willen fietsen met andere Ganymedians, maar nog geen tijd gehad? Nou, save the date!


Op zaterdag 15 juni gaan we op pad voor een tocht van ongeveer 20 km naar de zuidelijke uithoeken van de stad en de omliggende natuur. We gaan door “De Onlanden” en rond het “Paterswoldsemeer”. Dus laten we er op uit trekken en genieten van wat de regio te bieden heeft, op wat een mooie zomerdag moet worden.


Snacks en vooral water zullen worden verstrekt, omdat hydratatie noodzakelijk is gezien de aard van de activiteit. Het is ook aan te raden om je eigen snacks en drankjes mee te nemen, omdat we op verschillende punten zullen stoppen om bij te tanken en op te laden.


De activiteit begint om 11:00 uur in het Stadspark (meer informatie volgt later). Tot ziens onderweg! 🚲

Deel dit evenement

bottom of page