top of page
Bookish Secret Santa
Bookish Secret Santa

wo 24 jan

|

Locatie wordt aangekondigd in Book Chat

Bookish Secret Santa

[ALLEEN VOOR LEDEN] In plaats van een normale boekenbijeenkomst begint de BookCie het nieuwe jaar door nog even vast te houden aan de kerstsfeer: we organiseren een Bookish Secret Santa! ๐ŸŽ…๐ŸŽ„

Tijd en locatie

24 jan 2024, 19:30

Locatie wordt aangekondigd in Book Chat

Over het evenement

[ALLEEN VOOR LEDEN]

Beste leden,

Onze geliefde boekenclubleden weten het al een tijdje, maar we wilden iedereen de kans geven om mee te doen. In plaats van een normale boekenbijeenkomst begint de BookCie het nieuwe jaar door nog even vast te houden aan de kerstsfeer: we organiseren een Bookish Secret Santa! ๐ŸŽ…๐ŸŽ„

Wat is een Bookish Secret Santa, vraag je je misschien af: het is een evenement waarbij alle deelnemers een naam trekken en een boek kopen voor die persoon! Het budget ligt tussen de โ‚ฌ10 en โ‚ฌ20 voor รฉรฉn boek en iedereen krijgt de kans om een verlanglijstje te schrijven of zijn Secret Santa te laten weten dat hij zijn favoriete boek wil ontvangen.

De Bookish Secret Santa vindt plaats op 24 januari om 19:30 uur. Verdere details zoals de locatie en hoe het Secret Santa-evenement zal worden gehouden, worden bekendgemaakt in de Bookclub-chat. Zorg ervoor dat je voor 8 januari bij de chat bent, want dan wordt het inschrijfformulier gepost.

Enthousiast? Wij ook! Je bent meer dan welkom om met ons mee te doen door je aan te melden voor de Bookclub chat (alleen voor leden).

We hopen je daar te zien! ๐Ÿ’œ

Liefs,

De BookCie (Isobel, Manon, Nena en Natasja)

Deel dit evenement

bottom of page