top of page
Bouldering
Bouldering

za 13 apr

|

Gropo Bouldergym

Bouldering

[OPEN ACTIVITEIT] Tijd om de zwaartekracht uit te dagen en nieuwe hoogtes te bedwingen! We nodigen je uit voor een groepssessie Bouldering bij Gropo Bouldergym op 13 april!

Registratie is gesloten
Bekijk andere evenementen

Tijd en locatie

13 apr 2024, 17:15

Gropo Bouldergym, Ulgersmaweg 8, 9731 BS Groningen, Netherlands

Gasten

Over het evenement

[OPEN ACTIVIEIT]

Tijd om de zwaartekracht uit te dagen en nieuwe hoogtes te bedwingen! We nodigen je uit voor een groepssessie Bouldering bij Gropo Bouldergym op 13 april om 17:15! Er is een instructeur aanwezig om je klimtechnieken te leren, een kleine cursus over veilig vallen en algemene klimtips. Als je klaar bent met klimmen is er gelegenheid om af te koelen met een drankje in de loungeruimte.


Dus of je nu een doorgewinterde klimmer bent of een totale beginner, aarzel niet en schrijf je in! En wees er snel bij want het aantal plekken voor deze activiteit is beperkt. De kosten bedragen 10,- voor leden en 15,- voor niet-leden. Als je nog geen klimschoenen hebt kun je die huren voor 4,-. Leden van Gropo Bouldergym kunnen gratis mee, maar moeten zich wel aanmelden.


Reserveer nu je plek!💜

Tickets

 • Ganymedes Lid Ticket

  Dit ticket is alleen bedoeld voor leden van Ganymedes.

  € 10,00
  Verkoop geëindigd op
 • General Ticket

  € 15,00
  Verkoop geëindigd op
 • Gropo Lid Ticket

  Dit is ALLEEN voor mensen met een Gropo Bouldergym lidmaatschap. Je moet je nog steeds aanmelden zodat we weten dat we je kunnen verwachten.

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page