top of page
Coven - Halloween Party
Coven - Halloween Party

vr 27 okt

|

Café de Prins

Coven - Halloween Party

Vanuit de schaduw openbaart zich het leukste Halloweenfeest van Groningen voor LGBTQ+ studenten: COVEN!

Tijd en locatie

27 okt 2023, 21:00

Café de Prins, Zwanestraat 3, 9712 CH Groningen, Netherlands

Over het evenement

Vanuit de schaduw openbaart zich het leukste Halloweenfeest van Groningen voor LGBTQ+ studenten: COVEN!🧙‍♀️Heksen, ghouls en alle wezens van het donker verzamelen zich op vrijdag 27 oktober voor een onvergetelijke avond dansen op de spookachtigste beats.👻 De pret begint om 21:00 uur, in Café de Prins! Je mag gratis naar binnen, maar wees gewaarschuwd, misschien wil je niet meer weg...🎃 Houd je ogen open op onze socials, want we kondigen maffe wedstrijden en de speciale host van het feest aan. 👀

 

 

FAQ:

Is dit evenement alleen voor leden?

Je hoeft geen lid te zijn van Ganymedes om naar het feest te komen, maar leden genieten van speciale voordelen, zoals korting op drankjes. Iedereen is welkom!

 

Moet ik mijn lidmaatschapsarmband meenemen?

Als je lid bent, kun je het beste een armband meenemen. Anders kun je niet genieten van de korting op drankjes en de gratis shots die we aan het begin van het feest uitdelen.

 

Welke wedstrijden zijn er op het feest en hoe doe ik mee?

Er zullen meerdere wedstrijden zijn op het feest, maar voorlopig hebben we er maar één aangekondigd: "Beste Jack-o'-Lantern". Je kunt alleen aan deze wedstrijd meedoen als je ook naar onze activiteit "Pumpkin Carving" komt, op 24 oktober. Schrijf je hier in.

 

Deel dit evenement

bottom of page