top of page
Glamorous Ganymedes Gala
Glamorous Ganymedes Gala

vr 19 apr

|

Billie Jean Club

Glamorous Ganymedes Gala

OPEN FEEST Hier is je verdoken invitatie voor het Glamourous Ganymedes Gala! Het zijn de Roaring 20s en het is tijd om uit ons bol te gaan! Vergeet de ontzegging en al die zotternij en bereid je voor op een voortreffelijke speakeasy avond op 19 april, vanaf 21:00!

De inschrijving is gesloten
Zie andere evenementen

Tijd en locatie

19 apr 2024, 21:00

Billie Jean Club, Poelestraat 55, 9711 PK Groningen, Netherlands

Gasten

Over het evenement

Hier is je verdoken invitatie voor het Glamourous Ganymedes Gala! Het zijn de Roaring '20s en het is tijd om uit ons bol te gaan! Vergeet de ontzegging en al die zotternij en bereid je voor op een voortreffelijke speakeasy avond op 19 april, vanaf 21:00! De lokaliteit voor de avond is de Billie Jean Club op Poelestraat 55. Het is een feest voor homo's en bondgenoten, met discjockeys, leuke verrassingen en een gratis shotje!


Of je nu lid bent van Ganymedes of niet, je kunt meedoen aan het gala, voor een beetje poen natuurlijk. We hebben echter maar een beperkt aantal plekken, dus zorg dat je er vandaag nog!


Als je lid bent van een IQSN vereniging (of een Ganymediaan die van buiten de stad komt) en je hebt een slaapplaats nodig, of als je een slaapplaats kunt aanbieden voor de Gala avond, zet je naam dan op de lijst en we proberen je te koppelen! (klik hier voor het formulier)


Oh, bijna vergeten! Zorg ervoor dat je een chique outfit bij je hebt voor de avond en dat je manieren passen bij dit evenement en deze tijd! Misschien win je wel een prijs.✨ Maar voel je vrij om creatief te zijn bij het kiezen van een outfit.


Koop nu je tickets en geniet van een avond die je niet snel zult vergeten!🥂

Tickets

 • Gala-ticket

  Tickets zijn inclusief een gratis drankje. Alleen 18+. Bij aankomst controleren wij het ticket en vragen we om een wachtwoord. Deze ontvang je in de ticket-pdf. Kies alleen voor het ticket "Ganymedes Member" als je lid bent van Ganymedes!

  Van € 7,50 tot € 11,00
  Verkoop geëindigd op
  • € 7,50
  • € 11,00

  Totaal

  € 0,00

  Deel dit evenement

  bottom of page