top of page
IQSN Pool & Drinks
IQSN Pool & Drinks

vr 19 jan

|

Poolcafé Streetlife

IQSN Pool & Drinks

[OPEN ACTIVITEIT] We’re calling all the members of queer student/youth associations in the Netherlands, for the first IQSN event of 2024: Pool & Drinks on Friday, January 19th, in Groningen, hosted by Ganymedes!🏳️‍🌈

Registration is closed
See other events

Tijd en locatie

19 jan 2024, 18:45

Poolcafé Streetlife, Peperstraat 16, 9711 PD Groningen, Netherlands

Over het evenement

[OPEN ACTIVITEIT]

Beste LGBTQuties,

We roepen alle leden van queer studenten/jongerenverenigingen in Nederland op voor het eerste IQSN evenement van 2024: Pool & Drinks op vrijdag, januari 19th, in Groningen, gehost door Ganymedes!🏳️‍🌈

Voor het geval je het niet weet, IQSN (Interstedelijk Queer Studenten Netwerk) is een kring van LGBT+ studentenverenigingen uit bijna elke studentenstad in Nederland. Deze activiteit is dus perfect om queer studenten uit het hele land te leren kennen.

De avond begint in 🎱Poolcafé Streetlife (Peperstraat 16) om 18:45 uur. Na een aantal nipte overwinningen, verpletterende verliezen en beschamende fouten, gaan we verder met karaoke🎤 en drankjes🍻!

Voor degenen die van buiten Groningen komen, bieden een aantal Ganymedianen genereus een overnachtingsplek aan, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over vroeg vertrekken om een trein te halen. Neem contact op met het bestuur van jouw IQSN vereniging voor meer informatie!

Tot snel!😉

Deel dit evenement

bottom of page