top of page
Movie Night: Bottoms
Movie Night: Bottoms

di 09 jan

|

Jimmy's

Movie Night: Bottoms

[Open activiteit] Ganymedes is terug met nieuwe activiteiten in 2024!😊 Als eerste hebben we onze 🍿Movie Night🎥 bij Jimmy's op januari 9 om 19:30! We hebben jullie in onze polls op Instagram en in de WhatsApp-chat laten beslissen welke film we gaan kijken en de resultaten zijn duidelijk: mensen willen Bottoms kijken!

Registration is closed
See other events

Tijd en locatie

09 jan 2024, 19:30

Jimmy's, Herestraat 103, 9711 LG Groningen, Netherlands

Over het evenement

[Open activiteit]

Beste Ganymedianen,

De cursussen mogen dan wel weer beginnen🙁 maar zet die frons maar op je kop, want Ganymedes is terug met nieuwe activiteiten in 2024!😊 Als eerste hebben we onze 🍿Movie Night🎥 bij Jimmy's op januari 9 om 19:30! We hebben jullie in onze polls op Instagram en in de WhatsApp-chat laten beslissen welke film we gaan kijken en de resultaten zijn duidelijk: mensen willen Bottoms kijken! Hier is waar de film over gaat:

De impopulaire beste vrienden PJ en Josie beginnen een vechtclub op de middelbare school om meisjes te ontmoeten en hun maagdelijkheid te verliezen. Al snel zitten ze er tot over hun oren in als de populairste studenten elkaar in elkaar beginnen te slaan uit zelfverdediging.

Tot snel!✨

Deel dit evenement

bottom of page