top of page
"Ooh, that's fruity!" Open Mic Event
"Ooh, that's fruity!" Open Mic Event

zo 26 mei

|

Grand Theatre

"Ooh, that's fruity!" Open Mic Event

[OPEN ACTIVITEIT] Ganymedes X Grand Pillow Society: Of je nu meer van verhalen vertellen, poëzie of muziek houdt; dit is de kans voor jou om je kunst te presenteren! Of kom gewoon om andere mensen te zien optreden en van de sfeer te genieten. Gany-leden krijgen korting (zie beschrijving).

Registration is closed
See other events

Tijd en locatie

26 mei 2024, 19:00

Grand Theatre, Grote Markt 35, 9711 LV Groningen, Netherlands

Over het evenement

[OPEN ACTIVITEIT]

Onder het thema "Ooh That's Fruity!" zijn we blij te kunnen aankondigen dat we op zondag 26 mei een Open Mic Event organiseren in het Grand Theatre! Dit evenement vindt plaats in samenwerking met de Grand Pillow Society in het kader van het Queer Jaar dat dit jaar voorafgaat aan Roze Zaterdag.


Of je nu meer van verhalen vertellen, poëzie of muziek houdt; dit is de kans voor jou om je kunst te presenteren! Er zijn al een aantal vaste vertellers en een muziekact, maar ook een heleboel open plekken die wachten tot jij ze vult met je eigen persoonlijke kleuren. Of kom gewoon kijken naar andere mensen die optreden en geniet van de sfeer als dat meer jouw ding is.


Je kunt je aanmelden via de website van het Grand Theatre. Normaal kost het evenement 5€, voor Ganymedes-leden is het 4€! Er is ook een optie om eerder te komen en daar te dineren voor 7€ extra, maar dat is optioneel.


Volg deze stappen om je Ganymedes ledenkorting voor dit evenement te ontvangen:

1. Klik op deze link of op de aanmeldknop hierboven en log in met je account. Heb je geen account? Maak er dan hier een aan.

2. Voer de promotiecode voor Ganymedes-leden in (verzonden in de Info Chat en onze komende nieuwsbrief van mei)

3. Klik op 'controleren

4. Selecteer onder prijzen respectievelijk 'Ganymedes show' of 'Ganymedes diner + show' en voeg het toe aan je winkelwagen.

5. Klik op 'bestelling afronden'.


Vergeet niet je leukste sokken mee te nemen en we zien je daar!


Liefs,

het PrideCie


PS: Heb je interesse om misschien een verhaal te vertellen of poëzie te presenteren op dit evenement, maar wil je eerst wat oefenen? Houd je ogen open voor een verhalenworkshop die binnenkort plaatsvindt!

Deel dit evenement

bottom of page