top of page
Storytelling Workshop
Storytelling Workshop

wo 08 mei

|

Locatie alleen gedeeld met deelnemers.

Storytelling Workshop

[ALLEEN VOOR LEDEN] On the evening of Wednesday, May 8th, from 18:30 - 21:30, there will be a Storytelling Workshop! Your host and storytelling coach will be Xina Mercken, the founder of the Grand Pillow Society, who will also co-host the Open Mic event later that month.

Tickets zijn niet te koop
Zie andere evenementen

Tijd en locatie

08 mei 2024, 18:30

Locatie alleen gedeeld met deelnemers.

Over het evenement

ALLEEN VOOR LEDEN

Zoals we al lieten doorschemeren is de Open Mic Night niet het enige evenement dat plaatsvindt in samenwerking met de Grand Pillow Society. Op woensdag 8 mei, van 18:30 - 21:30 uur, is er een workshop verhalen vertellen!


Je gastvrouw en vertelcoach is Xina Mercken, de oprichtster van de Grand Pillow Society, die later die maand ook het Open Mic evenement organiseert. Ze organiseren deze workshops regelmatig onder de naam Little Pillow Society, maar dit wordt een speciale Ganymedes-editie ter voorbereiding op de Open Mic Night. Als een van de volgende dingen op jou van toepassing is, dan is dit misschien wel jouw kans!


- Je houdt van verhalen en wilt meer leren over de kunst van het vertellen in een informele, veilige en bemoedigende ruimte.

- Misschien voel je je nog niet klaar om een verhaal te delen en wil je meer vaardigheden ontwikkelen.

- Misschien wil je wel verhalen vertellen, maar weet je niet wat je moet delen en wil je hulp bij het vinden van een verhaal.

- Of misschien heb je al een verhaal, maar wil je eerst weten hoe het overkomt bij anderen voordat je het op grote schaal deelt.

- Het kan zijn dat je nog te verlegen bent en je meer op je gemak wilt voelen in het bijzijn van vreemden voordat je je mond open doet.

- Of misschien voel je je nog niet klaar om iets te doen, maar wil je in de buurt zijn van verhalenvertellers en van hen leren tot je er klaar voor bent.


De workshop is op donatiebasis, meer informatie vind je op de inschrijfpagina. De plekken zijn zeer beperkt, dus zorg dat je er nu bij bent!


Zodra je je hebt aangemeld krijg je ook meer concrete informatie over de locatie, dit is om privacyredenen maar we kunnen je alvast laten weten dat het in de buurt van het Stadspark zal plaatsvinden.


Liefs,

De PrideCie


Deel dit evenement

bottom of page