top of page
Thanks for coming to my TED-talk!
Thanks for coming to my TED-talk!

di 12 mrt

|

Jimmy's

Thanks for coming to my TED-talk!

[OPEN ACTIVITEIT] Is je huidige obsessie zo interessant dat je er absoluut over moet praten? Bereid dan je meest funky dia's voor en wees klaar om je publiek te betoveren!

Registration is closed
See other events

Tijd en locatie

12 mrt 2024, 19:30

Jimmy's, Herestraat 103, 9711 LG Groningen, Netherlands

Over het evenement

[OPEN ACTIVITEIT]Het is eindelijk weer zover!!!🥳 We hopen dat jullie enthousiast zijn over de terugkeer van een van de populairste activiteiten van de Introcommissie: *Thanks for coming to my Ted-Talk*!🎤


Is je huidige obsessie zo interessant dat je er absoluut over moet praten? Bereid dan je meest funky dia's voor en wees klaar om je publiek te betoveren! Wees niet verlegen over je onderwerpkeuze: van jongleren, tot wat zijn de gayest auto's, tot waanzinnig langlopende Nederlandse bands die muziek maken voor kinderen, het Ted Talk podium van Ganymedes is altijd gastheer geweest voor de wildste en meest verrassende onderwerpen die je maar kunt bedenken.


Als je mee wilt doen, in het publiek of met een presentatie, meld je dan aan en kom naar Jimmy's op 12 maart vanaf 19:30!


Voor degenen die presenteren, zorg ervoor dat je je dia's voor 18:00 op de dag van de presentatie naar intern@ganymedes-lgbt.nl stuurt! We vragen ook om je presentatie niet langer dan 10 minuten te laten duren, zodat iedereen de kans krijgt om te presenteren.


Tot snel!💜

Deel dit evenement

bottom of page